Støt bloggen

Først & vigtigst: Dette er en Absolut FRIVILLIG støtteordning!

Alle der læser med på min blog, er principielt blandt mine yndlingsmennesker! Jeg kommer aldrig til at spekulere over grunde til at betale eller ej – jeg går bare ud fra at de er der, og at de er gode.

Med det sagt: Der er 3 forskellige betalingsmuligheder (og ingen binding):

BirketræsAbonnement: 50 kr. om måneden

EgetræsAbonnement: 100 kr. om måneden

Bambus – engangsbidrag, valgfrit beløb

 

Tryk på en af knapperne for at betale – du bliver ført videre til en paypalside, hvor du kan betale med visa eller dankort. NB: Man skal oprette en paypalkonto – hvis det er for træls er der også den mere enkle mobilepay-mulighed: 26361502

Hvad for noget, hvorfor nu det?

Dette er et eksperiment afledt af de tanker, det har sat i gang at lave mit eget forlag, og derved påtage mig selv rollen som den-der-sælger. Det kan du læse mere om i Pote Produktions Nyhedsbrev 02 :: Februar 2017

Når jeg nu tager det med herind, på skovlivsbloggen, så handler det om at jeg gerne vil aflive den følelse af hierarki mellem mine forskellige skriftlige udtryk, som jeg selv indimellem oplever.

Som om det, der bliver til bøger er det ‘rigtige’ og det her bare er for sjov.

Det er ikke for sjov – eller omvendt: Det hele er sjovt, men det hele er også stadig mit arbejde. Hvad enten jeg skriver noveller eller digte eller blogindlæg, så er det mig, der gør mig umage med at sammensætte ord på en måde, så det betyder noget og er værd at læse.

Efter mange år, hvor jeg synes at alt strittede besynderligt i forskellige retninger, oplever jeg nu en helt ny samling. Og det er sådan her: Mit skovliv er blevet flettet sammen med mit skriveliv.

Når jeg dyrker grøntsager, når jeg eksperimenterer med måder at klare mig for mindre, forbruge mindre, generere mindre affald – kort sagt: træde varsomt på denne jord i dette liv – så kan det ikke skilles ad fra den del af mit liv, der handler om at formulere alt jeg gør, føler og tænker på skrift. Det er min måde at findes på; den bedste måde jeg kender og det, jeg kan. Og min økonomi er også en del af dette billede.

Min økonomi er et kludetæppe; den er de mange bække små, den er en gæv, glad humlebi.

Det jeg nu gør her, skal på ingen måde forestille et fremtidigt livsgrundlag – og der vil ikke komme nogen ændringer i hvordan eller hvor ofte jeg skriver blogindlæg. Det hele bliver som før: Uregelmæssigt.

Men det vil være en måde at holde fast i at bloggens tekster tæller med, på linje med alt det andet jeg gør, og det er meget vigtigt for mig. Jeg håber det vil blive taget godt imod, og sig endelig til hvis der er noget, som forvirrer eller virker træls (sagde jyden).

dsc_0790

Reklamer