7 thoughts on “I nat drømte jeg både at jeg tabte alle mine tænder og at toget kørte. Skriv en kommentar

 1. Men når jeg så drømmer at jeg er meget, meget katolsk og har invilliget i at slå nogen ihjel, sådan rigtig på lejemordermåden – så ved jeg ikke rigtig hvad det skal betyde… (På vej op af en meget stor trappe får jeg dog moralske kvababbelser over ideen om at slå nogen ihjel. Jeg forsøger at berolige mig selv ved at gøre korsets tegn og sige nogle ave maria’er, men får kun flere moralske kvababbelser, for er jeg nu egentlig strengt taget katolsk, eller lader jeg bare som om?)

  Like

 2. og så drømte jeg at kassedamen spurgte mig om jeg ikke nok ville huske at lægge varerne med stregkoden opad?Helt ærligt… så synes jeg nok bedre om den med de katolske kvababbelser, der var ligesom mere schwung over den.Men så var der alligevel noget gådefuldt sørgmodigt over den måde kassedamen talte til mig på?

  Like

 3. Aha. Så lige pludselig endnu en drøm om en kanin der skal passes. Troede ellers jeg havde skrevet mig fri af de drømme. Denne gang var det ikke min egen, bare en tilfældig kanin der stod i et bur. Den var gal med vandflasken, så jeg, og det ville jeg ordne. Så kom jeg til at hælde en hel masse vand ud i kaninburet. Det måtte jeg ordne. Jeg åbnede buret og kaninen stak af. Det var noget værre noget.

  Like

 4. Jeg er dybt skeptisk overfor hyppigheden af drømme hvori jeg MEGET omhyggeligt rengør noget. Som fx i nat et bord på en udendørs grillbar. Som jeg arbejdede på. Jeg gik sådan lidt til hånde, og det var mig selv der foreslog at jeg skulle tage en spand sæbevand og gå ud og skure samtlige borde, fordi en sur kunde stak hovedet ind i boden og spurgte efter en klud til bordet. De andre i grillbaren ville bare give ham en serviet, og det gjorde mig ret forarget. Og så skurede jeg ellers løs resten af drømmen. Og rettede på voksdugen som en irriterende møgunge blev ved med at lægge skævt.Jeg gentager: jeg er dybt skeptisk over for de drømme.

  Like

 5. Jeg vil slet ikke begynde at tænke på hvad det betyder at drømme at dronningen er min svigermor. Heller ikke at jeg åbenlyst, at dømme ud fra reaktionen, dummede mig umådeligt da jeg sagde at jeg aldrig havde troet at jeg skulle komme til at se slottet indefra.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s