Jeg læser op på Underwood Ink nu på fredag d. 10. oktober sammen med Stine Bork Kristensen og Harald Voetmann. Det starter kl. 21:00. Underwood Ink ligger i Ryesgade, tæt på Tagensvej, og er forøvrigt et virkelig fint sted, med en boghandel hvor man rent faktisk kan få de bøger man gerne vil have (bl.a. alt fra Basilisk og Anblik) og en cafe der er upåklageligt smagfuldt indrettet.

Posted in: Uncategorized

5 thoughts on “ Skriv en kommentar

  1. Hej Maja,welkommen til sfæren:) Interessant at det kun er kvinder der har anmeldt din bog? Er det udpræget “kvindelitteratur” somehow, således at køn er en speciel kvalifikation i forhold til at anmelde? Hm, bare lurer.

    Like

  2. Øv, ærgerligt at jeg har andre fredagsplaner – ville ellers gerne høre < HREF="http://www.bentehoffmann.dk/blog/?p=109" REL="nofollow">meget mere<>. Men pøj pøj …

    Like

  3. Hej og hurra, kommentar at svare på! Faktisk har jeg ikke selv lagt mærke til at det er ene kvinder der har anmeldt. Nu jeg ser det er det jo egentlig ret påfaldende. Og sikkert forudsigeligt… Men nej, selvfølgelig er det ikke kvindelitteratur, det er litteratur. punktum. Litteratur som undervejs beskæftiger sig en del med identitetsforskydninger, herunder OGSÅ kønsforskydninger, men det er bare en del af det hele ikke noget der påkræver sig særlig kvindekvalifikationer (som forøvrigt er noget ikke eksisterende vrøvl. punktum.) Men gad vide egentlig hvad der sker på redaktionerne, er det et tilfælde at bøgerne havner hos kvinder? Eller er det lige præcis så styret af klicheer. Åh, der er lyserød skrift på bogen, og damen hedder Elverkilde, giv den hellere til en kvinde. Når det er sagt synes jeg så slet ikke at damerne der anmelder bogen kan beskyldes for at pådutte bogen nogle kønskriterier.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s